0879 174 467 info@eltehnik.bg

Стане ли въпрос за свързване на ключове за осветление и контакти, първо се сещаме за функцията им – да работят правилно, да са удобно разположени, гнездата им да не се измъкват от стените при първото по-рязко дръпване на щепсела. Всичко това, разбира се, е важно. Но естетиката изобщо не е подценяване.

Дребните недоразумения могат да съсипят външния вид на цяла стая. Струва ли си да пренебрегваме това, когато става въпрос за пространство, в което прекарваме по-голямата част от живота си? 

Ако и вие не искате криво поставени ключове и контакти, върху които си личи колко слоя боя са нанесени по стените, ще се радвам да ви съдействам. Свържете се с мен на тел 0879 174 467, пишете ми на e-mail info@eltehnik или използвайте формата за контакт. Работя в София-град и региона.

Добре подравнени ключове и контакти

Немалко семейни скандали са започнали, докато единият партньор се опитва да постави картина на стената, а другият гледа отстрани дали тя изглежда добре. Представете си сега това с ключовe – няколко един до друг – на много места из апартамента. А ако го правите сами, задачата ще е още по-трудна и времеемка. Аз се доверявам на дългогодишния си опит и на нивелира си, за да съм сигурен, че линията на ключовете и контактите е изрядна спрямо пода, стените, тавана и околните мебели.

Ключове и контакти без петна от боя по тях

Колкото и да се внимава при боядисването, подът и околните вещи невинаги могат да бъдат напълно опазени. За да съм сигурен, че няма да попаднат капки боя върху ключовете и контактите, при работата си използвам временни защитни капаци. Последните след могат да се махнат, а така ключовете и контактите си остават чисти.

Как да се свържете с мен

Ако предпочитате да се доверите на професионалист за тези задачи, с мен можете да се свържете на тел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg или чрез контактната форма, за да определим ден и час за оглед. Работя в София и района.