0879 174 467 info@eltehnik.bg

За всяко домакинство е важно да може да се довери на надежден специалист по електроуслуги. Не всеки умее да поправи ел бойлера си или да разбере защо бушоните падат често. Професионалистът не се възползва от незнанието на клиентите си, а им предлага най-удачното възможно решение, съобразено с техния бюджет и проблем. Какви са другите основни признаци, по които да разпознаете добрия електротехник, ще ви представим в следващите редове. А ако се нуждаете от електротехник за своя дом или офис, не се колебайте да се свържете с мен на ел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg или като попълните контактната форма.  

Използва качествени материали и инструменти

Специалистът не прави компромис с материалите и инструментите, които използва. Той знае, че те гарантират устойчиво качество в дългосрочен план. Употребата на качествени инструменти и материали показва и че той приема работата си сериозно, изисквайки от себе си и партньорите си най-доброто.

Прави ценова оферта само след оглед на място

Коректният ел техник се запознава на място с проблема, говори с клиента и анализира нуждите, желанията, идеите и бюджета му. Едва след това той може да изготви и изпрати индивидуална оферта, взимаща предвид приоритетите на хората, които са му се доверили.

Дава удачни съвети

Добрият електротехник знае какви материали е удачно да се използват, какъв е най-подходящият начин да се реши проблема и как да се вмести в изискванията на клиента. Той не се колебае да предложи различни варианти, като откровено обяснява какви са плюсовете и минусите на всеки от тях, оставяйки потребителя да избере.

Поема инициативата за подписването на договор

Честният майстор предлага да се подпише договор за строително-ремонтни дейности. Поемането на ангажимент за срока и вида на работата в писмен вид защитава както него, така и клиента. Освен това уговорката „черно на бяло“ помага да се избегнат недоразумения, некоректни промени на изискванията и от двете страни и показва готовността на техника да извърши възложеното навреме и качествено.

Наясно е с компетенциите си

Добрият ел техник знае границата на уменията и възможностите си и е готов да предупреди клиента, че проблемът пред него е извън сферата на компетенциите му. Той е склонен да препоръча други фирми или да даде второ мнение като консултант.

Всички тези принципи прилагам в работата си. Ако сте съгласни с тях и имате нужда от опитен и коректен електротехник, свържете се с мен на тел 0879 174 467, по e-mail info@eltehnik.bg или през контактната форма, за да уговорим удобно време за оглед. Работя в София и района.