0879 174 467 info@eltehnik.bg

Ел услуги за дома и офиса

Нуждаете се от професионални и качествени ел услуги за вашия дом, за офиса или за търговския си обект? Държите на изрядна ел инсталация, адекватно работещи ел уреди, естетическо и същевременно функционално осветление, на безопасно и надеждно електро захранване? В такъв случай сте на правилното място. В сайта Eltehnik.bg ще откриете всичко това, както и някои допълнителни ремонтни услуги. Свържете се с мен на тел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg, или попълнете контактната форма и ще се радвам да ви съдействам по казуса, който имате! Извършвам ел услуги в гр. София и Софийски регион.

Електрическите инсталации са в основата на всяка сграда. Те осигуряват захранването и осветлението на жилищните и индустриални площи, както и отоплението и охлаждането. В изграждането на една такава инсталация влизат дейности като окабеляване, монтаж и свързване на ключове и контакти, монтаж и свързване на ел табло и други.

Изграждането и ремонтът на ел инсталациите са сред основните ел услуги, като същите следва да бъдат извършвани от квалифицирани електротехници. Професионалното им изпълнение е предпоставка както за безпроблемната работа на осветителните тела и ел уредите, така и за предотвратяване на риска от токов удар или пожар.  

Ел услугите са неизбежно свързани и с монтирането на електрическите контакти, които са важни компоненти на електрическата верига. Те са съставени от две метални части, които се допират една до друга, и позволяват на тока да тече през веригата. Те могат да бъдат монтирани по различни начини, в зависимост от вида и сложността на веригата.

Обичайно в домакинствата се срещат два вида контакти. Първият тип е заземеният контакт, който е свързан към заземяващия проводник и има три слота за включване на уреди. Вторият тип е незаземен контакт, който има два слота за включване на уреди, без връзка със заземяващия проводник.

Ключовете за осветление са точки от електрическата инсталация, които контролират потока на електричество към осветителните тела. Обикновено се поставят на стените, като могат бъдат ръчно управлявани или автоматизирани.

Съществуват единични, серийни, девиаторни ключове, както и димери, а за монтирането и свързването на всеки от тях, можете да разчитате на мен. 

Монтирането на девиаторни ключове е още един компонент от ел услугите, които предлагам. Девиаторните ключове са много интелигентно и функционално решение за дълги коридори или стълбища и осигуряват светлинен комфорт за жилищни и офис пространства. 

Електрическите бойлери са сред най-полезните уреди у дома, осигуряващи топла вода дори и в случаите, когато се налага да изтърпите две-три седмици профилактика на топлата вода. Както и при останалите ел услуги, и за тяхното монтиране ще ви бъде нужен професионалист. По този начин ще сте сигурни, че всичко е свързано правилно към електрическата и ВиК мрежи, с което силно намалявате риска от непредвидени разходи за ремонт или аварии. 

Електрическото табло е сърцето на електрическата инсталация във всеки дом. То е основната разпределителна точка на електрическа енергия в един апартамент, офис или друг тип помещение и в него са разположени всички окабелявания, прекъсвачи и предпазители, които са необходими за ел захранването. От акуратното му свързване зависи безпроблемното функциониране на цялата електрическа инсталация, затова е важно да се доверите на професионалист. 

Как могат да бъдат полезни ел услугите?

Технологичната еволюция в голяма степен се дължи на електрическата енергия. За да се възползваме от предимствата на последната, тя трябва да функционира нормално. В тази връзка е полезно и важно да разчитаме на електро услугите, които експертите в областта предоставят. Как могат да ни помогнат те:

 • Осигуряват качествено и надеждно изграждане на нови и ремонтиране на съществуващи ел инсталации;
 • Предотвратяват рисковете от евентуално неправилно изградена електро инсталация;
 • Надеждно и в срок се справят с появили се неизправности в електрозахранването;
 • Монтират и свързват определените по проект електрически ключове и контакти, така че да са максимално ефективни за домакинството;
 • Извършват необходимото окабеляване;
 • Поставят и свързват електрически табла, бойлери, разклонителни кутии;
 • Грижат се за изправността и добрия вид на осветлението.

Защо да се доверите на професионалист по ел услуги?

Електричеството си има своите закони и принципи на работа. В случай че ги познаваме достатъчно добре не само на теория, но и на практика, не е проблем да се справяме с електро казусите у дома и сами. В противен случай, с оглед на безопасността ни, не е добра идея да си правим експерименти. Разумното решение е да се обърнем към специалист в ел услугите, притежаващ умения като:

 • Изграждане, ремонтиране или цялостна смяна на ел инсталация;
 • Окабеляване, монтиране и свързване на разпределителни кутии, електрически ключове и контакти;
 • Ремонтиране на повредени електро уреди;
 • Поставяне на различни видове осветление;
 • Монтаж, смяна и ремонт на електро табло;
 • Монтаж и свързване на бойлер, и други.

Как да изберете добър ел техник за ремонта в своя дом или офис?

Според популярния виц, всеки жив електро техник е доказано добър. Наред с тази впечатляваща характеристика, е добре вашият майстор да е надежден и ориентиран към ефективни резултати в работата си. По какво ще го познаете:

 • Приема задачите си, свързани с ел услугите, които предлага, не като досадно задължение, а като призвание. Освен че ви дава адекватни съвети, е усмихнат и вежлив;
 • Основен приоритет му е качествено свършената работа, така че клиентът да бъде доволен в дългосрочен план. Затова детайлно се запознава с проблема и обмисля възможните варианти, преди да пристъпи към действие.
 • Изслушва клиента, неговите желания и притеснения, предлага му на разбираем език планове за действия, съобразени с бюджет и очаквания. Предоставя ценова оферта само след оглед на място.

На какви ел услуги можете да разчитате в сайта Eltehnik.bg?

При нас можете да откриете всички стандартни електро услуги, като по-конкретно това са:

 • Ремонт и изграждане на ел инсталации;
 • Окабеляване;
 • Монтаж и свързване на контакти и ключове за осветление;
 • Монтаж и свързване на ел табло;
 • Монтаж и ремонт на обикновено и скрито осветление.

Защо да се доверите на специалист от сайта Eltehnik.bg?

В мое лице можете да разчитате на високо квалифициран ел техник, който приема работата си като призвание. Винаги държа на качественото изпълнение, затова не правя компромис с използваните инструменти и материали. Заедно с това:

 • Ще ви дам професионален съвет какво решение е най-правилно за вашия конкретен случай. То може невинаги да съвпада с първоначалните ви виждания, но ще е най-доброто спрямо спецификите на дома/офиса ви и бюджета ви;
 • Ще направя оглед и разговор с вас на място, преди да пристъпя към конкретно ценово предложение;
 • Ще се постарая мястото на ремонта да е добре почистено след приключване на задачата.

Как да се свържете с мен?

Ако имате нужда от професионалните ел услуги, които предлагам, можете ми се обадите на тел 0879 174 467, да ми пишете на e-mail info@eltehnik.bg или да попълните контактната форма.