0879 174 467 info@eltehnik.bg

Други ремонтни услуги

Имате нужда от подходящи решения за контрол на достъп в дома или офиса си, за изграждане на подово отопление, както и за справяне със снега и леда през зимата? Наред с ел услугите, които можете да заявите чрез настоящия сайт, ще се радвам да ви съдействам и за подобни ремонтни дейности. Нужно е само да се свържете с мен като ми се обадите на тел 0879 174 467, изпратите ми e-mail на info@eltehnik.bg или попълнете контактната форма, за да уговорим ден и час за оглед. Предлагам ремонтните си услуги за град и район София.

Системи за контрол на достъп

Комфортът от сигурността, че не всеки може да влезе във входа на дома, където живеете, или в офис сградата, в която работите, е изключително важен за вашата безопасност. За да бъдете спокойни, докато сте вкъщи или на работа, системите за контрол на достъп са оптимално решение. Проектирани и поставени от добре подготвени професионалисти, те ще ви осигурят надеждна защита срещу нежелани лица. В случай че желаете да заявите монтиране на система за контрол на достъп и за вашето жилище или офис, можете да се свържете с мен. Имам над 20 години в областта.

Подово електрическо отопление – проектиране и изграждане

През студения период от годината, който освен зимата напоследък включва по-голяма част от есента и пролетта, е от съществено значение да имаме добро работещо отопление. То трябва да е достатъчно ефективно и заедно с това – да е бюджетно. Едно такова решение, което да покрива и двете условия, е електрическото подово отопление.  Опитът ми от над 15 години в сферата показва, че с годините все повече хора се убеждават в предимствата му. Ако и вие планирате подобно решение за дома си, не се колебайте да се свържете с мен.

Системи за топене на лед и сняг – проектиране и изграждане

Като всеки друг сезон, и зимата носи своя чар. Той обаче се изпарява всеки път, когато трябва да влезем в неравна борба със заледени участъци или когато съсипваме обувките си, нагазвайки в снега и кишата. Още по-неприятно е, когато с подобни предизвикателства се сблъскват клиентите ви, посещаващи търговските ви обекти, или за служителите в офиса ви. Добрата новина е, че има ефективен начин да им го спестите и това са системите за топене на лед и сняг. Зад гърба си имам над 15 години в изграждането им и ще се радвам да предложа подходящо решение и за вашия обект.

В случай че имате нужда от съдействие за която и да е от описаните услуги – системи за контрол на достъп, изграждане на електрическо подово отопление или на системи за топене на лед и сняг, обадете ми се на тел 0879 174 467, изпратете ми e-mail на info@eltehnik.bg или попълнете контактната форма. Ще уговорим ден и час за оглед и заедно ще намерим оптималното решение.