0879 174 467 info@eltehnik.bg

Ремонт и изграждане на електро инсталации

Предстои ви ремонт или изграждане на ел инсталация? И за да бъдете спокойни, че можете да разчитате на надеждно функциониращо електричество, държите тази дейност да бъде извършена от добър електротехник.

Ще се радвам да ви съдействам, така че да останете доволни от финалния резултат. Ако желаете да уговорим ден и час за оглед и да обсъдим вашата сиуация, свържете се с мен на тел 0879 174 467, на e-mail: info@eltehnik.bg или попълнете контактната форма. Работя в гр. София и региона.

Какво да съобразим при ремонта и изграждането на ел инсталации?

Преди да се обърнете към ел техник, който да ви съдейства за електро инсталацията в дома или офиса, е добре вземете под внимание следното:

  • Преди да бъде изградена нова електро инсталация, за нея се прави проект. Още на този етап е важно специалистът по ел услуги да ви насочи към решения, които са съобразени със специфичното за вашето домакинство ел потребление. 
  • В случай че се нанасяте в собствено жилище в стара сграда, проучете кога за последно е ремонтирана или сменяна ел инсталацията. Ако е минало много време оттогава, е най-добре да се обърнете към професионален ел техник, който да ремонтира или изцяло смени старата инсталация с нова. В противен случай рискувате често да имате проблеми с електричеството. 
  • За да има ел инсталацията дълъг живот, тя трябва да бъде изградена качествено и надеждно. Едно от нещата, които е задължително да имате предвид е мощността на уредите да бъде съобразена с възможностите на инсталацията. 
  • Помислете добре колко и какви ел контакти и ключове за осветление ще ви бъдат необходими. Това можете добре да прецените, като направите равносметка какви електро уреди използвате постоянно и какви от време на време. В допълнение обмислете къде имате нужда от осветление. 
  • Обсъдете вижданията си с вашия ел техник, за да може той да ви посъветва как е най-удачно да се реализират нещата, така че да е удобно за вас и в същото време инсталацията ви да работи изрядно.

Как да се ориентираме, че е време да сменим старата ел инсталация с нова?

Старата инсталация дава своите сигнали, че е време да се “пенсионира” и даде път на новото. Ето как да ги разпознаем:

  • В дома или офиса ви е като дискотека. Осветителните тела, били те крушки, лунички или други, често премигват, като това може да е придружено с досадно жужене. 
  • Постоянно се оплаквате от изгорели бушони и паднали предпазители.
  • Редовно се сдобивате с изгорели ел ключове и контакти, които не издържат на напрежението. 
  • Електроуредите ви се развалят прекалено често.

Защо е важно да се доверите на професионалист?

Добре познатата максима, че с тока шега не бива е все така актуална и днес. Освен ако не сте професионален ел техник, е крайно непрепоръчително да се опитвате да изграждате или ремонтирате ел инсталацията си сами. Подобни своеволия могат да причинят сериозни ел аварии в дома или офиса ви и в най-безобидния вариант да се “разминете” с много тежки разходи. За да избегнете подобен сценарий, се доверете на доказан специалист по ел услуги, който ще свърши работата качествено и професионално.

Как да се свържете с мен?

Можете да заявите ремонт и изграждане на ел инсталации, като ми се обадите на тел 0879 174 467, напишете ми e-mail на info@eltehnik.bg или попълните контактната форма.