0879 174 467 info@eltehnik.bg

Монтиране и свързване на ел табло

Нуждаете се от професионално и качествено свързване на ел табло, което да ви дава спокойствие, че ел инсталацията ви ще работи изрядно? За вас са важни вниманието в детайла, компетентните действия и безопасността? За мен също и с радост ще ви съдействам за прецизното свързване на вашето електрическо табло.

Свържете се с мен на тел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg или като попълните контактната форма, за да уговорим удобно време за оглед. Работя в София и района.

Защо е важно ел таблото да бъде свързано правилно?

Основната роля на електрическото табло е да се грижи за безопасността на електро инсталацията. Това включва и нормалната работа на използваните в дома или офиса електроуреди, на осветителните табла, както и избягването на често случващи се къси съединения. Ако се направи компромис със свързването на ел таблото или то бъде направено от некомпетентен човек, рисковете от проблеми с електрозахранването значително се повишават. Ел авариите стават често явление, а това води до разходи, които иначе могат да се избегнат, а в някои ситуации – дори до злополуки.

Какви грешки се допускат при ремонта и свързването на ел табло?

Свързването на електрическите табла се извършва по предварително определена схема. И в повечето случаи грешките, които могат да възникнат, се отнасят именно до несъобразяване с въпросната схема:

  • Извършват се необмислени промени по схемата, без оглед на последствията от това;
  • Използват се неправилни предпазители, което също създава проблеми;
  • Правят се хлабави връзки, което компрометира надеждността на таблото.

Отново същата схема е в основата на грешките при ремонтирането на ел таблото. Ако същата не е налична върху капака или в близост до таблото, лесно могат да се допуснат неточности заради работата “на сляпо”.

Защо да се обърнем към надежден ел техник?

За да сте спокойни, че ел таблото ви ще бъде свързано или ремонтирано правилно, е най-добре да се обърнете към професионален ел техник, който притежава нужните компетенции. Не забравяйте, че:

  • Коректно направеното ел табло ще ви осигури адекватно работеща и надеждна ел инсталация в дома или офиса. 
  • Това ви гарантира безопасност, пести ви излишни разходи от аварии и често развалящи се уреди, и имате нормално работещо ел захранване. 
  • Непознаването на законите и принципите на работа на електричеството, може да доведе до сериозни опасности, ако си правите необмислени експерименти с него.

Как да се свържете с мен?

Ако се нуждаете от качествено и професионално ремонтиране или свързване на ел табло, с радост ще ви съдействам.

Свържете се с мен на тел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg или попълнете контактната форма, за да се разберем за удобен за вас ден и час за оглед.