0879 174 467 info@eltehnik.bg

Поставяне и ремонт на обикновено и скрито осветление

Планирате монтиране, смяна или ремонт на обикновено или скрито осветление в дома, офиса или търговския си обект и държите то да бъде естетическо издържано и същевременно функционално? Именно този баланс, съчетаващ красиво изпълнение и функционалност се старая да предложа на клиентите си при монтажа на осветителни тела.

Ще се радвам заедно да намерим най-подходящото решение за вашето осветление! Свържете с мен на тел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg или попълнете контактната форма, за да уговорим ден и час за оглед. Предлагам електро и други ремонтни услуги в град София и регион.

Какво е добре да съобразим при осветлението?

Един от основните фактори, от които зависи как ще организирате осветлението си, е типа на помещението. Дадени жилищни или търговски зони трябва да бъдат по-добре осветени от други и там прякото осветление е удачен вариант. От друга страна, интересният визуален ефект, който може да създаде скритото осветление е подходящ за места в дома или офиса ви, където пряката светлина не е от съществено значение.

Дали да се спрем на обикновено или скрито осветление?

За да си отговорим на този въпрос, е важно да знаем каква функция искаме да изпълнява осветлението в даденото жилищно или търговско помещение. Необходимо ви е, за да имате по-добра видимост, докато извършвате домакински, хигиенни или други дейности вечер или просто като акцент и част от декора?

Обикновеното осветление, предлагащо достатъчно силна пряка светлина е добре дошло за тези места в дома ви, където ви трябва отлична видимост за дейностите, които извършвате на изкуствена светлина. Това са най-вече кухненският плот, където режете и приготвяте продукти за ястия и десерти, трапезарната ви маса, кът за четене, ако сте обособили такъв в дневната или спалнята. В банята също ви е нужна добра светлина, особено за козметичните и хигиенни процедури, които извършвате.

Скритото осветление има повече естетична, отколкото функционална роля. Неговата “задача” е да подчертае силните страни в интериора ви, да създаде определена атмосфера. Може да осигури много добър уют, но със сигурност не е разумно решение за зони в дома или офиса, където много добре трябва да виждате какво правите.

Там, където проектът на жилището или търговският обект позволява, можете да комбинирате обикновено и скрито осветление. И според ситуацията да преценявате в кой момент кое от двете да използвате.

Как да се свържете с мен за монтаж и ремонт на осветление?

В случай че имате нужда от съвет и професионално съдействие за организирането, монтажа и ремонта на осветлението в дома, офиса или търговския ви обект, ще се радвам да ви съдействам и заедно да открием най-доброто решение за вас.

Свържете се с мен на тел 0879 174 467, на e-mail info@eltehnik.bg или попълнете контактната форма, за да уговорим ден и час за оглед.